Hírek

Nyílt tréning

Mi is az a nyílt tréning?

Egy meghirdetett időpontban, helyszínen, kultúrált környezetben több különböző cég, vállalkozás, vezetői, munkatársai, diákok és tanulni vágyók igényeikre, problémáikra kapnak megoldást, megfelelő képzési módszereket, eszközöket felhasználva, egy szakmai tréner vezetésével, moderálásával. A nyílt tréningeken kérdésekre keressük meg közösen a válaszokat, egyéni tapasztalatokra építve. Itt lehetőség van a kapcsolatépítésre és különböző nézetek kifejtésére a résztvevők közt. Van rá mód a cég vezetőinek, HR-es, munkaügyes munkatársaknak az információszerzésre a standard tréningek megrendelése előtt, betekinteni a képzési program tartalmába, részt venni az elméleti és gyakorlati feladatokban.

Tréningtípusok, melyekkel rendelkezésre állunk

Milyen esetekben hasznos az Ön számára a tréning?

  • Ha a vállalatánál nem jön össze a tréninghez szükséges csoportlétszám, mert csak egy-két munkatársat szeretne elküldeni a képzésre.
  • Ha szeretné megismerni önmagát és másokat, hatékonyabban kommunikálni, megérteni mások érzéseit, viselkedéseit. Szeretné továbbá képezni, fejleszteni magát, hogy ezt a tudást kollégáival is megoszthassa és a mindennapokban is hatékonyan alkalmazza.
  • Ha szeretné a problémákat egyszerűen megoldani és megismerni a konfliktusok okát. Szeretne a munkaerőpiacon elhelyezkedni, ennek megfelelően megismerkedni a legújabb álláskeresési technikákkal. Fontos Ön számára, hogy munkatársait hatékonyan tudja motiválni, és hogy idejét gazdaságosan ossza be.
  • Ha szeretne eredményesen együttműködni és tárgyalni ügyfeleivel, kollégáival.

Kinek ajánljuk?

Magánszemélyeknek, cég vezetőinek, vállalat munkatársainak, tehát mindenkinek, aki szeretné fejleszteni, képezni magát. Azoknak, aki elérkezettnek látja az időt a tudatos fejlődéshez, mások és a piaci viszonyok megismeréséhez.

 

A nyílt tréning egyfajta jutalmazás is lehet a munkatársnak a cég részéről. A nyílt tréning a vállalatnak is megéri, hiszen a munkatárs elkötelezettsége, a személyes fejlődése elősegíti a cég fejlődését.

Milyen módszereket, eszközöket alkalmazunk?

A tapasztalati tanulás módszerét alkalmazva sajátítják el az ismeretanyagot a tréningen résztvevők. A gyakorlatok feldolgozása tréneri moderációval történik, így vonják le egyénileg és együttesen is a következtetéseket. Képzéseink során szeretjük a teszteket, kérdőíveket használni, melyek visszajelzést adnak a résztvevőnek a kompetenciákról, az erősségekről és a fejlesztendő területekről. Az elméleti hátteret a tréner biztosítja prezentációkkal, előadásokkal, hatékonyan alkalmazva az audiovizuális eszközöket. A gyakorlatokat egyénileg, párosával, kis- és nagycsoportban változatosan dolgozzuk fel, egymás felé adva folyamatos visszajelzéseket, mely segíti a résztvevők személyes fejlődését.

Milyen eredményre számíthatunk?

A tréningek, képzések célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az elméleti anyag elsajátítása után a gyakorlati feladatok megoldásával, a mindennapokban is alkalmazni a képzésen megszerzett tudást

 

A nyílt tréningeket előre meghatározott, illetve meghirdetett időpontban és helyszínen tartjuk, mely információkat a honlapon tesszük közzé.

+3620 9373 569

andzsig@gmail.com, anapker@gmail.com

©2021 Anapker Önmegvalósítási Bt. – Minden jog fenntartva​

+3620 9373 569

andzsig@gmail.com, anapker@gmail.com

©2021 Anapker Önmegvalósítási Bt. – Minden jog fenntartva​